Nyheder

Danmarksmesterskab i vandarbejde.


D. 25. septenber 2021 blev der afholdt DM i vandarbejde i Korsør flådehavn. For første gang havde 2 Landseere kvalificeret sig til at deltage. Jane Nielsen med Landseergårdens Gentle Gipsy kaldet Freja, havde kvalificeret sig til at deltage i Eliteklassen, og Vibeke Enemark med Landseergårdens Gentle Gaya, deltog i startklassen.

Det var en lidt kølig og blæsende dag, men hundene tog det fint og lod sig ikke mærke med at skull svømme rundt ved siden af krigsskibe.

Eliteklassen lagde ud og vi ventede i spænding på at høre hvor mange point de hver især fik.Resultaterne blev først offentliggjort efter alle 3 klasser var færdige. 

Det blev til en fantastisk flot 2. plads og en sølvmedalje til Jane og Freja, og Vibeke og Gaya fik en 3. plads og bronce medalje i deres klasse. Alt i alt en rigtig god dag og fin debut for Landseerne til et DM.                                    Sølvvinder Eliteklassen                                                                          Broncevinder Startklassen

                                            Jane og Freja                                                                                        Vibeke og Gaya
 

Landseertræf lørdag d. 5. september 2020.

For 13. år i træk fik vi holdt vores Landseertræf, denne gang på My Camp Trelde Næs. 40 voksne + nogle børn og 26 Landseere havde en hyggelig dag. Vi startede med en fælles gåtur i skov og ved strand, hvorefter vi spiste vores medbragte frokost i det store telt på campingpladsen. Efter et kort oplæg om vandarbejde gik vi kl. 13.30 på stranden. De der går til vandarbejde og har våddragter hjalp alle de andre hunde med at få en oplevelse i vandet.

Efter strandturen var der fælles kaffebord med kage i teltet. Kl. 18.30 var der så fællesspisning i teltet. Vi er heldige at Rikke Wittendorf tilbød at lave maden til os.

En rigtig hyggelig dag hvor der blev snakket og der var mulighed for at få sat hoveder på de man skriver sammen med i Landseergruppen på Facebook. 

Første danske Landseer i eliteklassen i vandredningsarbejde.

I weekenden d. 18. og 19. maj 2019 deltog Jane Nielsen med Freja (Landseergårdens Gentle Gipsy) i vandkonkurrencerne i Humlum. Det var første gang Jane skulle prøve at stille op i åben klasse som hun kvalifiserede sig til sidste år. I første forsøg gjorde de det så godt at de rykkede op i eliteklassen. Dagen efter gentog de succesen og blev nr. 1 med hele 50 point ned til nr 2. Det var et fantastisk flot samarbejde, og det bliver sjovt at følge dem i eliteklassen.

Stort tillykke til Jane og Freja. 


  LANDSEERTRÆF 2019 holdes lørdag d. 7. september på My Camp Trelde Næs.

       

  • LANDSEERTRÆF 2018

Vi mødes næste gang lørdag d. 15. september på My Camp Treldenæs.Til dem som gerne vil overnatte og lave en weekend ud af det, kan der allerede nu reserveret hytter hos www.mycamp.dk


  • Vibeke har været til verdensudstilling i Leipzig

Læs historien og se billeder fra turen under Verdensudstilling i Leipzig - UDSTILLING.


  • LANDSEERTRÆF 2017

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 9. september 2017. Stedet bliver Trelde Næs - og der bliver fællesspisning lørdag aften når dagens program er forbi. Når vi kommer dagen lidt nærmere vil der komme yderligere program.

Til dem som gerne vil overnatte og lave en weekend ud af det, kan der allerede nu reserveret hytter hos Trelde Næs Camping www.mycamp.dk


  • Vinderen af foto-konkurrencen er fundet!

Vi er rigtig glade for den store opbakning der har været til foto-konkurrencen med alle de skønne billeder der er strømmet ind af store og små landseere. Det var et meget tæt opløb, men den uvildige jury har valgt Susannes foto af skønne Freja til vinder. Stort tillykke til Susanne, som vi håber vil sende os et foto af hende i vinderblusen.


  • Landseerdeltagelse ved DM i lydighed

Susanne og Freja har deltaget i DM i lydighed på Bornholm. Læs om deres flotte præstationer og vejen dertil under LYDIGHED.


  • LANDSEERTRÆF 2016

Søndag d. 28. august 2016 er der Landseertræf ved Trelde Næs ved fredericia - læs invitationen her!

Dagen koster 50,- pr. voksen og pengene kan overføres via Mobil Pay på 20 67 68 16.

Tilmelding til Vibeke på landseergaarden@live.dk senest lørdag d. 20.08.17


  • Fotokonkurrence

Vi er i gang med at kigge på vores hjemmeside og mangler i den forbindelse en masse gode billeder af jeres hunde. Vi skal bruge billeder af hvalpe, unghunde, voksne hunde og "grånæserne"

Vi modtager meget gerne billeder taget på alle årstider og i forskellige situationer.

Ejeren af det vindende billede vil modtage en T-shirt med billedet påtrykt.

Hvis I har lyst til at være med, skal I sende jeres bedste billeder i så høj opløsning som muligt til Helle Lauvring på mailadressen hellelauvring@gmail.com. Husk at skrive navn og alder på hunden.

Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at alle indsendte billeder kan blive brugt på vores fælles hjemmeside samt i brochurer og reklame for racen.