Landseertræffet

Landseertræf 2023

ÅretsLandseertræf d. 9.septemberblev igen afholdt på Trelde Næs camping.

Vi mødtes kl. 10.30 på parkeringspladsen ved stranden og gik en tur rundt i bøgeskoven og langs stranden så hundene i ro og mag kunne se hinanden an. Vi fik også taget det obligatoriske gruppebillede på stranden. Det er et flot syn med ca. 50 personer og ca. 30 Landseere.

Efter gåturen tog vi op på campingpladsen hvor vi lejer det store festtelt, og der spiste vi vores medbragte frokost.

Efter frokost holdt Camilla Hasnaoui et oplæg omkring uddannelsen til terapihund som hendes Merle er i gang med. Det var spændende at høre om og endnu en opgave som vores alsidige race er rigtig god til.

Det var en fantastisk sommerdag så efter frokosten var der rigtig mange der ville med til stranden så hundene kunne komme i vandet. Vandet var lunt og stille så både de mere erfarne hunde og nybegyndere havde mulighed for at komme i vandet. Selv om der var virkelig mange badegæster så gik det rigtig fint og de fleste hunde blev kølet godt af.

Tilbagepå campingpladsen var der hjemmebagt kage af forskellig slags og te/kaffe og snakken gik lystigt. Det er dejligt at få sat hoveder på alle de personer som man ser oplæg og kommentarer fra i vores fælles Landseer facebookgruppe. Hundene ser vi masser af billeder af, men ofte kender vi ikke de personer der er bag.

Sidste ting på programmet var fællesspisning kl 18.30 med mad som campingpladsens café har lavet til os. Det var en buffet med 3 slagskød, flødekartofler og forskellige salater og brød + en lille dessert. De kommer og dækker bord med dug og al service. Stiller maden an på borde og når vi er færdige rydder de det hele op efter os. Det gav vi 225,- for pr voksen og børn ½ pris.

Selve Landseertræffet er om lørdagen, men en del vælger at lave en hel weekend ud af det og lejer hytter fra fredag til søndag. Det er fine hytter med toilet og bad og lille køkken. Der er lavet aftale med campingpladsen om at der er reserveret plads til os i det store telt og hytter den anden weekend i september fremover.

Tusind tak for en dejlig weekend. Vi ses til næste år.